ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ОТКАЖАНА ПРЕТСТАВАТА „ПРВИН ЌЕ МЕ ЗЕМЕШ...“, А ВО ИСТИОТ ТЕРМИН ПРЕМИЕРА НА ФИЛМОТ НА МИЛЧО МАНЧЕВСКИ „БИКИНИ МУН“

Tеатарот КРИК ја откажа поради оправдани причини вечерашната театарска претставата „Првин ќе ме земеш...“, која во рамките на Спасовден 2018 требаше да се одржи во Народниот театар во Гевгелија. 

Организаторот на гостувањето, Домот на културата во Гевгелија, им се извинува на гледачите и за возврат им нуди премиерна изведба на последниот филм на Милчо Манчевски „Бикини Мун“.

Филмската премиера во Народниот театар во Гевгелија е во истиот термин 20 часот. Пред проекцијата на филмот ќе биде отворена изложба на фотографии од стара Гевгелија, во фоајето на Народниот театар.

 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________