ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ РОМАН НА СТЕФАНЈ МАРКОВСКИ „ЕРЕТИЧКИ ПИСМА“

Утре, 16 мај 2018 година, во Гевгелија, во рамките на манифестацијата Спасовден 2018, ќе биде промовиран најновиот роман на Стефан Марковски. Промоцијата нароманот „Еретички писма“ ќе се случи во Народниот театар во Гевгелија (мала сала), со почеток во 12 часот. Промотор на овој настан, што го организира ЈУ„Библиотека Гоце Делчев“  е Димитар Пандев

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________