ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ИЗЛЕЗЕ ОД ПЕЧАТ 83.БРОЈ НА „ГЕВГЕЛИСКИ МАГАЗИН“

Излезе од печат 83. број на  весникот „Гевгелиски магазин“ што го  издава  општина Гевгелија.

На 24 страни во јунското издание на весникот се поместени повеќе информации, теми и актуелности за настаните и случувањата во општина Гевгелија. Тематски весникот е посветен на европската интреграција на Република Македонија, посебно, местото и очекувањата на општина Гевгелија, која веќе ги применува европските стандарди.

Покрај актуелните настани и активности, во најновиот број на „Гевгелиски магазин“ се објавени редовните рубрики Култура, Млади, Спорт, а поместен е и преглед за случувањата во општината  „Со слика и збор“.

 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________