ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

КАРВАН НА КНИГАТА 2018

Во Гевгелија, на платото пред градската библиотека „Гоце Делчев“ почна дванаесеттиот по ред „Карван на книгата“ на издавачкиот центар ТРИ. 

Организаторите најавија дека на читателите од Гевгелија им нудат повеќе од стотина наслови кои ќе можат да се купат со попуст до 70 отсто, што секако претставува прилика за љубителите на книгата да ја збогатат домашната библиотека.

Најновите изданија на ТРИ, како на пример романот на Раде Шербеџија „По дождот“, „Водич за долговечност“ од доктор Митов, „Школа на животот“ од Бруно Шимлеша сигурно ќе бидат доволен предизвик да се посети карванот, кој во Гевгелија ќе престојува од 4 до 9 јуни 2018 година. До крајот на месец јуни ќе посети уште неколку градови во Македонија.

 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________