ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ИСЦЕЛИТЕЛ

Филмот Исцелител ќе се емитува на 08.06.2018 година (петок) во Народниот театар во Гевгелија со почеток 20:00 ч.

Цената на билетот е 50 денари и може да се купи на каса во театарот пред почетокот на филмот.

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________