ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ИЗВРШЕНО ПРВОТО АВИОНСКО ПРСКАЊЕ ПРОТИВ КОМАРЦИ

Вчера наутро, по две одлагања поради временските прилики,  беше извршено првото авионското прскање против комарци на територијата на Југоисточниот плански регион, во кој се наоѓа и општина Гевгелија. Прскањето беше извршено рано наутро, од 4.30 до 9.30 часот. 

Според одлуката на Советот на ЈИПР и потпишаниот договор, предвидено е уште едно авионско прскање против комарци на територијата во сите општини, кои му припаѓаат на Југоисточниот плански регион.

 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________