ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ГРАЃАНИТЕ КОИ ЖИВЕАТ НА УЛИЦИТЕ "26-ТИ АПРИЛ", "ЈАНЕ САНДАНСКИ" И "ПИТУ ГУЛИ"

Се известуваат граѓаните, кои живеат на улицата „26 април“ во Гевгелија

дека денес ќе се врши гребење на асфалтот на оваа улица, по што ќе уследи асфалтирање на оваа улица. Во текот на наредните денови ќе биде вршено гребење и асфалтирање на улиците „Јане Сандански“ и „Питу Гули“. Оттука и потребата за времено дислоцирање на паркираните возила на овие улици додека траат изведбените работи.

 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________