ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ПОСТАВЕНИ СПЕЦИЈАЛИЗИРАНИ КОНТЕЈНЕРИ ЗА СТАКЛЕНА АМБАЛАЖА

На неколку локации во Гевгелија се поставени дваесеттина специјализирани контејнери за стаклена амбалажа. Затоа, ЈПКД "Комуналец" Гевгелија, ги повикува граѓаните - корисници на услуги (физички и правни лица),

да се вклучат во акцијата за примарна селекција и намалување на неселектиран комунален отпад. На тој начин, со користење на специјализираните контејнери за одлагање на стаклена амбалажа ќе придонесат во примарната селекција на комуналниот отпад. 

Овие контејнери се обезбедени од Општина Гевгелија во соработка со фирмата Пакомак и нивни деловни партнери. Специјализираните дваесеттина контејнери за стаклена амбалажа се поставени на неколку локации низ цела општина.

 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________