ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ВО ЦЕЛИОТ ГРАД

Во среда, на 11 јули 2018 година, заради приклучување на новиот цевковод ф450мм од новиот водоснабдителен систем во водоводната мрежа, водокорисниците од Гевгелија ќе имаат прекин со водоснабдувањето во раните утрински часови.

Прекинот на водоснабдувањето ќе биде од 3.00 до 7.30 часот сабајле. Со приклучувањето на новиот цевковод кон постојната водоводна мрежа, од западната страна на мостот за Негорци, кај одводниот канал „Рауљ“, всушност се врши поврзување на новиот систем со старата водоводна мрежа во градот.

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________