ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ПРИЈАВУВАЊЕ НА ШТЕТИ ОД ГРАДОТ

Општина Гевгелија ги известува сите правни и физички лица, кои претрпеа штети од вчерашното невреме и град, кое ја зафати општина Гевгелија, посебно во атарите на Негорци, Ново Конско, Мрзенци, Смоквица и Милетково, дека штетите можат да ги пријават во општинските канцеларии во Негорци, Миравци и Милетково.

Заедно со пополнетите пријава и изјава, кои образци ќе ги добијат во општинските канцеларии, треба да приложат копии од имотен лист и лична карта, односно, тековна состојба, како и трансакциска сметка.

Пријавувањето на штетите ќе се врши секој ден од 8 до 16 часот, а ќе трае до петок, 27 јули 2018 година. 

 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________