ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ЗАПОЧНУВА ОТВОРЕНАТА ЗАБАВНА ФУДБАЛСКА ШКОЛА

Во Гевгелија денес започнува треадиционалната Отворена забавна фудбалска школа во која ќе учествуваат над 100 деца. Тие на фудбалското игралиште на ФК Кожуф, на градскиот стадион, денес и утре, ќе се натпреваруваат во најразлични дисциплини.

Но, истовремено, ќе се забавуваат преку најразлични игри. Во Отворената забавна фудбалска школа, која се одржува денес и утре, учесници се деца од 8 до 11 години

 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________