ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!
Notice: Undefined variable: RURL in /var/www/gevgelija.gov.mk1/modules/mod_simpleslider/mod_simpleslider.php on line 169

Notice: Undefined variable: simpleslidersafe in /var/www/gevgelija.gov.mk1/modules/mod_simpleslider/mod_simpleslider.php on line 344

Notice: Undefined variable: loadswf in /var/www/gevgelija.gov.mk1/modules/mod_simpleslider/mod_simpleslider.php on line 360
Please update your Flash Player to view content.

Notice: Undefined variable: enable_app in /var/www/gevgelija.gov.mk1/plugins/content/facebooklikeandshare/facebooklikeandshare.php on line 151

ГРУПНА ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ „ЗАЈДИСОНЦА“

Денес во Гевгелија ќе биде отворена една навистина интересна изложба на фотографии Rooftop exhibition – Групна изложба ЗАЈДИСОНЦА.  Фотографите Димитар Новаков, Петар Пубреклиев, Гоце Тасевски, Димитар Мијов, Боки Марков, Стефани Брламова, Милчо Јовановски и Мартин Стојанов подготвуваат изложба на фотографии. на тема зајдисонцa.

Станува збор за прекрасен фотографски настан, кој нуди уште попрекрасно доживување од гевгелиското зајдисонце.

Имено, изложбата ќе биде отворена денес, во 16.30 часот, точно на зајдисонце, на со најубавиот поглед од Гевгелија. И тоа, од покривната тераса на зградата, во центарот на градот, над книжарницата на „Ние Пром“.

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________