ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

БЕТОНИРАЊЕ НА ПОМАЛИ УЛИЧНИ КРАЦИ

Започна бетонирањето на неколку помали улични краци во Гевгелија и во поголемите населени места. Во Гевгелија веќе е бетониран кракот на Моински пат, кој води кон северниот дел на градот. Станува збор за помала уличка во должина од 150 метри. 

 

Исто така, е бетониран и кракот на Серменинска улица. Покрај во Гевгелија, предвидено е и бетонирање и асфалтирање на неколку мали улични краци во Негорци и во Миравци.

 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________