ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ВО НЕДЕЛА БЕЗ СТРУЈА ЌЕ БИДЕ ПОГОЛЕМ ДЕЛ ОД ГЕВГЕЛИЈА

Од ЕВН ги известуваат корисниците на електрична енергија дека на 4 ноември 2018 година, и тоа, од 7 до 17 часот, без напојување со електрична енергија, заради итни интервенции на високонапонските водови ќе бидат корисниците од село Мрзенци, 

Оранжерии Прдејци, фирмите Технопродукт, Житопром, сервис Тефтер, Оксија, Ледра, Империјал табако, Меркјури, Мателен , Еуроинг, хотел Нар и други . 

Исто така, без струја ќе бидат дел од индустриските корисници во Гевгелија кои се напојуваат од ДВ 10КВ Паскалин (Паскалин , Ригоимпекс, Интербетон сепарација, Вори, пекара Бекарт, Мансард, Мотел Вардар, Бензинска пумпа на Макпетрол, на стариот пат, бензинската пумпа Шимов на влезот во Гевгелија и други.

 Без струја на 4 ноември ќе бидат и корисниците од централниот дел на Гевгелија, од булевар Гевгелија до ул.М.Тито, (вклучително фирмите „Контихидропласт“, хотел Аполонија,центарот на Гевгелија и др.) 

 Потоа, корисниците од индустрискиот  дел на Гевгелија, од Булевар Гевгелија до фабриката „Зора“, конфекцијата „Ноел“,. „7ми Ноември“, Соми и др.), хотел-казиното „Фламинго“ и граничниот премин, Бензинска пумпа на Макпетрол на границатаи Фитотерминалот.

 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________