ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

НАБАВЕН НОВ РОВОКОПАЧ ВО ЈПКД „КОМУНАЛЕЦ“

Во ЈПКД „Комуналец“ набавен е нов ровокопач и со тоа е збогатен возниот, односно паркот на механизацијата на ова јавно претпријатие. Истовремено, се создадени услови претпријатието самостојно да ги обавува работите при изведба на нови канализациони

и водоводни линии. Станува збор за машина која е набавена за 60.000 евра, по распишаниот тендер и избраната најповолна понуда.

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________