ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

СРЕДБА СО ЧЛЕНОВИ НА ДРУШТВОТО НА ПИСАТЕЛИТЕ НА МАКЕДОНИЈА

Во рамките на месецот на книгата,

ЈОУ Библиотека „Гоце Делчев“ од Гевгелија организира Средба со Друштвото на писатели на Македонија. Членовите на ДПМ ќе настапат со своите творби со музичка поддршка од ООМУ„Васо Карајанов“. 

Средбата ќе се одржи утре, 2 ноември 2018 година, во малата сала на Народниот театар во Гевгелија, со почеток во 12.30 часот.

 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________