ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ПОТЕГОТ ДО ГРАНИЧНИОТ ПРЕМИН БОГОРОДИЦА И ВО БОГОРОДИЦА

Заради давање на приклучок на нов водокорисник, утре 6 ноември 2018 година,

од 08.00-12.00 часот, прекинато водоснабдување ќе имаат сите корисници - од бензинска пумпа Шимов, на влез во Гевгелија, до граничниот премин Богородица, како и селата Богородица, Стојаково и Селемлија.

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________