ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ПРВИ ЧЕСТИТКИ ОД НАЈМЛАДИТЕ

Првите честитки по повод Денот на ослободувањето – 7 Ноември пристигнаа од најмладите.

По традиција децата од детските градинки во Гевгелија први му го честитаа на градоначалникот на општина Гевгелија Сашо Поцков, кој по тој повод организираше прием за најмладите. На приемот, најмладите со песнички му го честитаа празникот. Додека пак градоначалникот им зборуваше за значењето на овој ден.

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________