ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

РАБОТИЛНИЦА ЗА МАЛИТЕ И СРЕДНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА

На 30 ноември, во петок, во Гевгелија, во рамки на проектот „Акцелератор на знаење за мали и средни претпријатија “ќе биде организирана работилница за заедничко оценување на потребите.

Работилницата ја организира Фондацијата за локален развој и развој на информатички технологии - Гевгелија, која заедно со Организацијата на жени од Штип го реализира проектот одобрен од Грантовата шема за спроведување на проекти за зголемување на конкурентноста на земјата-корисник. На работилницата ќе стане збор за потребите и како да се направат овие претпријатија конкурентни. И тоа, преку обезбедување на неопходното знаење и вештини за искористување на достапните финансиски фондови и програми. 

Работилницата ќе се одржи во малата сала на Народниот театар во Гевгелија, со почеток во 13:45 минути.

 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________