ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ОПШТИНСКА АДМИНИСТРАЦИЈА

- ОДЛУКА ЗА ОРГАНИЗАЦИЈАТА, ДЕЛОКРУГОТ И НАЧИНОТ НА ИЗВРШУВАЊЕ НА ЗАДАЧИТЕ НА ОПШТИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЈА НА ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА

- ОРГАНОГРАМ НА ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА

- ПРАВИЛНИК ЗА СИСТЕМАТИЗАЦИЈА НА РАБОТНИТЕ МЕСТА ВО ОПШТИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЈА НА ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА

Структура на администрацијата (.docx)


Одделение за стручно-административни  и општи работи

Тел.:(034) 211 211

e-mail:            Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Одделение за комунални работи и локални патишта

Тел.:(034) 213 979

e-mail:            Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Одделение за правни работи

Тел.:(034) 213 843

e-mail:            Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Oдделение за јавни дејности

Тел.:(034) 213 843

e-mial:            Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

                        Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

                        Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Одделение за инспекциски надзор

Тел.:(034) 213 843

e-mail:            Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

                        Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

                        Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Одделение за финансии и буџет

Тел.:(034) 214 899

e-miail:           Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Одделение за локален економски развој и прекугранична соработка

Тел.:(034) 213 843

e-mail:            Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Одделение за внатрешна ревизија

Тел.(034) 213 843

 

                            (општинска зграда, ул.˝Димитар Влахов˝ 4 Гевгелија)

 

Одделение за локални даноци и такси

Тел.:(034) 213 843

e-mail:            Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

                      (барака зад општинската зграда)

Одделение за урбанизам, градежништво и заштита на животна средина

Тел.:(034) 212 137

e-mail:            Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

                       (ул.˝Борис Карпузов˝ Гевгелија – зграда на Катастарот)

 

ОПШТИНСКИ УСЛУЖЕН ЦЕНТАР

Тел/факс.(034) 216-899

 e-mail:           Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

                    

                       (општинска зграда)

 

ОПШТИНСКИ УСЛУЖЕН ЦЕНТАР

Канцеларии во Миравци (034 229 023)

                       Негорци (034 231 843)

                       Прдејци (034 231 899)

                       Богородица (034 215 899)

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________