ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

БИОГРАФИЈА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ

Иван Франгов е роден на 9.12.1969 година во Гевгелија.
Основно училиште завршил во ОУ "Владо Кантарџиев" во Гевгелија, а средно во СОУ "Јосиф Јосифовски" во Гевгелија.
Дипломирал на Економскиот факултет во Скопје, во мај 1994 година, насока Надворешна трговија и маркетинг.

Веднаш по дипломирањето се вработува во приватната фирма "Технопродукт" од Гевгелија, каде останува се до 2002 година.

Од 2002 година до август 2007 година работи во приватната компанија "Солун 53" АД Гевгелија, прво како раководител на маркет, а потоа како извршен член на одборот на директори.

Од септември 2007 година е именуван за раководител на Даночно одделение во Управа за јавни приходи во Гевгелија.

Оженет е со сопругата Евгенија и имаат две деца, Симеон (14) и Анастасија (7).

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________