ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

Артикли

ПРЕС СЕРВИС

ПРЕС СЕРВИС

Добредојдовте во прес сервисот на општина Гевгелија.

За сите информации, како и за сите барања на материјали за објава во медиумите кои можеби не може да ги најдете на нашиот веб сајт, слободоно можете секој работен ден од 08 до 16 часот да се обратите до одделението за односи со јавноста на општина Гевгелија. Исто така на овој линк ќе може да ги најдете сите соопштенија до медиумите како и видео материјалите од прес конференциите одржани во општината.

 

                                                                                                          Контакт

                                                                                       Љубчо Алексовски,односи со јавноста

                                                                                      Тел – 034 611 533

                                                                                      Моб – 070 741 337

 

                            

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________